Idag för 40 år sedan…

…kom hon, våran Malin . 53 cm lång och 4170 gram.

Jag var 22 år och Kalle hade precis fyllt 23.

Hon var så liten tyckte jag , ända till jag gick ut på bebissalen och fick syn på den största som visade sig vara min bebis haha. De andra vägde under 3 kg allihop. På den tiden fick man ju vara kvar på BB till man hade kommit igång och kände sig bekväm med att ta med sig ett nytt liv hem. Jag kommer ihåg att jag kollade om hon andades ofta för jag var livrädd för plötslig spädbarnsdöd som jag nyss hade läst om. På den tiden låg  bebisar ofta på mage och sov, vilket jag har förstått att dom inte får nuförtiden.

Många hade sagt att man är hela tiden galet trött för man hinner inget annat än att ta hand om sin bebis och allt det tar sån tid, å man får inte sova på nätterna. Malin sov hela nätterna i stort sett från början så den perioden med galet trött slapp i alla fall jag.

Malin växte upp , väldigt självständig och har alltid klarat sig själv sedan tidig ålder. Nu är hon alltså 40 år och har haft 2 längre förhållanden men lever nu själv med sina 2 katter. Hon jobbar på en redovisningsbyrå och är väldigt uppskattad där, så hon har hamnat på rätt ställe.Malin har även tagit fallskärmshopparcertifikat, för våghalsig har hon alltid varit och ju högre upp och snabbare fart, dess bättre. Helt galen om du frågar mig haha  

Grattis på din dag älskade unge ❤ Då din 1-årsdag och idag alltså 40årsdag

*****

Till er som inte har facebook vill jag visa men utan foton, hur det funkar på en måltidssöndag hos Vid din sida.Screenshot_20190321-061252_Facebook

*****

Igår åkte jag och hälsade på mamma och Kalle plus Emil kom efter jobbet. Vi åt goda maten och sen gick Emil hem till sitt och vi åkte hem till vårt. Idag ska jag virka så fingrarna glöder 🙂

 

 

 

4 reaktioner på ”Idag för 40 år sedan…

 1. kabajsa 21 mars, 2019 / 07:42

  Så sjukt att hon redan är 40….hur gick det till liksom??? Vi som bara är runt 30 haha . Grattis till en fin fin tjej ❤

  Gilla

  • lotta 21 mars, 2019 / 12:08

   Jaa du, hur fort går tiden egentligen :O

   Gilla

 2. Jassan 21 mars, 2019 / 09:20

  Så fint du skriver om din dotter! ❤
  Snälla människor finns…..det kan man knappt tro ibland men det är värmande att få se att dom faktiskt finns.
  Åh, så gulligt av er att hälsa på din mamma.
  Jag har virkat tossor av en enda fyrkant. Så dina grytlappar kan bli skor faktiskt. hihi

  Gilla

 3. lotta 21 mars, 2019 / 12:08

  Haha ja jag får väl sy ihop ett par rutor till en tossor så blir det som att gå på bollar 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.