Laxsperma i fejan hahaha

I morse kom Jenny och hämtade mig 06.45 för avfärd mot Västerås där hon skulle utbilda sig på det jag skrev om i förra inlägget.

Jenny hade fixat McDonaldmackor och kaffe, men jag hade precis ätit frukost. Kaffe är ju alltid gott så det drack jag i alla fall.

Det var en lång stund med teori först så jag satt och väntade på att jag skulle få va provdocka för ansiktsbehandlingen som de skulle lära sig.

Sen började dom med en tjej som de andra 2 skulle öva på

Å så till slut var det min tur att lägga mig.

Först rengjordes ansiktet ordentligt och så la Jenny på nån syramask som fick verka i 5 minuter och så var det dags att köra in serum av laxsperma ( hur kom dom fram till att det nog skulle bli jättefint om man använder sig av det ? 😉  )med en batteridriven ”penna” med 36 nålar fram och tillbaks om och om igen åt uppåt, neråt och diagonalt som trängde ner 0,2-1,0 mm för att öppna upp huden så  serumet kunde gå ner i huden. Hon fortsatte med nåt annat moment. Jag kommer inte ihåg allt, men till slut sved det så då var det jätteskönt när jag fick en återfuktande kall mask i 10 minuter enligt fotona. Efter  masken fick jag en kräm som jag även fick med mig hem 3 omgångar av

 

 

 

 

 

3-5 ggr behöver man för att se effekt så som att pigmentfläckar, acne t ex ska försvinna. Det kändes ju så klart, men det gjorde inte ont direkt. 

Jenny släppte av mig vid Bergshamramacken ( tack för idag ❤ ) på vägen hem där Kalle stod och mötte upp, för jag hade beställt ett stort paket grejer till dammen som måste hämtas och sen köpte vi pizza till middag när vi ändå var där. Jag ska ju inte äta sånt,men….

En reaktion på ”Laxsperma i fejan hahaha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.