Nu kan dom dra dit pepparn växer

Efter ett å ett halvt dygn med kräkkänslor och svart klump i magen har jag idag med fullmakt från Emil skrivit på lägenhetskontrakt på en superfin nyrenoverad och stambytt  bostadsrätt på 59 kvm, för han fick inte ledigt från jobbet för att dom har fruktansvärt mycket att göra. Jag är ju tidsmiljonär så visst kunde jag åka och skriva på, men utan lånelöfte var det ju svårt för tänk om det skulle skita sig. 

Vår egen underbara banktjej Lisa här i Norrtälje hjälpte till och ringde Lidingökontoret för att berätta att det skulle gå hur bra som helst att bevilja lånelöftesansökan för hon vet hur duktig Kalle är med pengar och om HAN inte är orolig så behöver ingen vara det. Han ställer dessutom upp som medlåntagare så vad var problemet liksom. 

Jag skulle träffa mäklaren kl 14 och vi behövde ett OK . Kl 13.15 när Emil ringde banken så var hon inte anträffbar förrän 13.50. Då kunde jag knappt andas längre så jag ringde min banktjej och sa att jag måste snart ta bussen till mäklaren och Emil får inte tag på banken. Lisa som min banktjej heter hörde på mig att nu var jag nära ett sammanbrott för jag var så rädd att denna lägenhetsaffär skulle gå i stöpet , tänk om jag nu blev tvungen att säga åt Emil att ringa och avblåsa. Lisa sa: Lotta skriv på för jag fixar det om det skulle bli nåt strul för jag VET att det kommer gå bra. Hon hade ju också kollat igenom löftesansökan så hon visste att det kommer bli OK till slut.

Ok tusen tack ❤ och så kunde jag lugna Emil som kunde börja andas. Då kom inte bussen!!! Den uteblev så jag fick kontakta mäklaren att jag skulle bli lite sen. Det är lugnt Lotta sa han och DÅ kunde jag börja andas. Jag blev bara 5 min sen så det var ingen fara, men så typiskt.

Imorron ska Lisa få blommor av oss för utan henne hade i alla fall inte jag vågat skriva på.

Å så har jag sagt upp mitt hyreskontrakt hos Mattson så den 15 juli flyttar Emil in i sin fina 2:a i Skärsätra på Lidingö 😀  ,å Mattson kan dra nåt gammalt över sig 😉 för den 31 juli lämnar vi min hyresvärd sen 44 år och det ska bli så skönt så det är inte klokt.

Nu är jag lättad och helt slut, men klumpen och kräkkänslan är som bortblåst. Å Emil är lycklig 🙂  Å mormor glad att han inte försvann för långt bort från henne 😉

*****

Dessutom kom vårvärme och sol 😀 . I o för sig får jag inte sola så mycket för den blödande lilla pricken på näsan som inte vill läka. Har fått kortisonkräm för 14 dar. Kan var hudcancer, men förhoppningsvis inte. Den ser ju precis likadan ut sen 2-3 månader tillbaks. men om den ändrar sig måste jag komma tillbaks, så måste dom klippa bort en bit av nästippen för analys och det vill jag helst slippa. Men för nu kortison på kvällen/natten och solskyddfaktor 50 på dagen.

*****

Nä nu blir det pyjamas och soffhäng för jag gick hemifrån 9 i morse och kom hem 17 . Först hem till mamma och hämta fullmakten och en snabbfika och sen till mäklaren för att skriva på papper och så hem igen. Så nu är jag lite pömsig . 

 

3 reaktioner på ”Nu kan dom dra dit pepparn växer

 1. Jassan 17 april, 2019 / 20:34

  Piuh!!! Helt matt jag med efter detta ju. Ja, nu får du ta igen dig ujuj. 🙂

  Gilla

  • lotta 17 april, 2019 / 21:01

   Tack, ska hälsa honom det 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.