Det tog väl typ…

… 3 år, men nu har vi fiber och bredbandsleverantör Bredband2 😀

Jag har fått strula lite med dom för det visade sig att dom hade mejlat orderbekräftelsen till Emils skräpmejl av nån dum anledning. Hans Bredband2 står skrivet på mig eftersom lägenheten står i mitt namn och då läste dom tydligen inte min beställning där jag skrev mitt namn, adress och mejladress samt förklarade att jag hade ett abonnemang på lidingö också.

Nåväl, till slut blev det rätt. Jag blev tvungen att beställa en ny router för våran är för svag så den orkar inte leverera. Det är Tele2router och mycket svagare. Men sen har vi vad vi behöver 🙂

*****

Idag var jag duktig på rehab. Först blev det 2,5 km promenad innan det var dags. Sen började jag med roddmaskinen som var alldeles ny. Nu kunde jag se hur fort jag rodde och hur länge. Man kan ställa in den på tävlingsrodd och lite annat, men det får bli senare när jag är vältränad haha , så jag valde vanlig rodd. 10 minuter i en hastighet av 28-30 km /timmen blir man svettig av kan jag lova. Sen gick jag genom alla benmaskiner och axel/ryggövningar och till sist avslutade jag med 5 min rodd. Idag höll jag på i 50 minuter. Efter det 0,5 km till bussen och sen 1 km från bussen och hem. Känner mig riktigt duktig 😀 Jag kommer definitivt köpa 3månaderskort efter de 6 veckorna artrosskolan håller på. Då kan jag träna när jag vill och hur ofta jag vill för 500 spänn. Då kan jag t ex gå dit direkt efter jobbet när jag är alldeles nära

*****

Jag funderar på detta med lilla Greta Thunberg. Visst är det bra att hon fått både vuxna och barn att börja tänka sig för istället för att misshandla moder jord med plast och utsläpp och annat skit som vi människor ställer till med. Men att nominera henne till årets kvinna eller till nobels fredspris….Njäe. Hon är för det första ingen kvinna, hon är ett barn, och fredspris är väl lite överdrivet? Sen vet jag inte om detta med att skolka från skolan klingar så bra. Skolplikt har vi och skolan är ju lite viktig ändå om man ska bli nåt  , så demonstrera kan man ju göra på helgerna i så fall. Visst har hon själv anpassad skolgång, men har alla barn som skolkar för miljön det? Men vad vet jag, det är bara mina funderingar.

*****

Sen allt detta brinnande i skog och mark och hus o fabriker och restauranger och gud vet allt. Är det många som triggas och passar på att fjutta på då det snackas oavbrutet hur torrt det är och hur lätt det brinner. Jag har inget minne av att det har varit så här mycket eldsvådor förr i tiden. Visst har det alltid funnits, men inte så här mycket och ofta

 

 

6 reaktioner på ”Det tog väl typ…

 1. Jassan 25 april, 2019 / 20:05

  Kul att du gillar att träna.
  Hm…man kan ju fundera lite på ord och gärningar…
  Verkar ju vara anlagda bränder…?

  Gilla

  • lotta 26 april, 2019 / 17:21

   Det är klart roligare när man inte är själv utan med trevliga gummor som gillar att prata. Då tänker man inte på att det är tråkigt att träna 😊. Social samvaro

   Gillad av 1 person

 2. livsglimtar 26 april, 2019 / 17:14

  Duktigt att träna så hårt. Jag hinner aldrig få till det, mår mest fram och tillbaka hela tiden, ena dagen bättre och så sämre igen. Nä inte sjutton brann det så här för några år sedan, tror det är det som nog kallas ett lågfrekvent inbördeskrig, ju mer somliga kan försämra, splittra i vårt samhälle ju bättre är det tycker de.

  Gilla

  • lotta 26 april, 2019 / 17:19

   Jag känner mig lite duktig faktiskt😋Sjukgymnasten sa att jag kan ju träna hemma om jag vill men det går inte. Jag har tusen andra grejer att ta mig för hemma istället för tråkig träning så det här konceptet passar mig plus att det inte är massa flashiga tonårsbrudar o killar där. Bara gummor och gubbar. Passar mig 😉
   Ja usch, det är en skrämmande framtid vi går tillmötes

   Gillad av 1 person

   • livsglimtar 26 april, 2019 / 21:40

    Känner mig så sugen på att träna som dig, men vet ju hur det brukar sluta … det funkar aldrig i långa loppet. Men kämpa på, så bra jobbat. Kram

    Gilla

 3. lotta 27 april, 2019 / 08:54

  Stackare 😦 Ja jag känner redan att min knäartros har blivit bättre så…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.