Körde hårt

Igår körde jag hårt på rehab så resultat efter dagen blev :

först 3 km promenad eftersom mina bussar inte passar tiden 11-12 som jag går artrosskola. Sen 1,5 km rodd , 30 min träning i olika styrkemaskiner, 1 km rodd och sen stretch och lite axelträning med gummiband. Till sist 1,5 km promenad för att komma hem . Idag är knäna lite mer svullna än vanligt, men jag har inte direkt ont mer än vanlig träningsvärk så jag känner att det blir bättre och bättre. Känner mig lite duktig faktiskt 🙂

*****

Igår fick Emil ( jag ) brev från Mattson att uppsägningen var bekräftad och så informerade dom om att jag ( Emil )  har skyldighet att vara tillgänglig för visning av lägenheten under uppsägningstiden, men inget datum var satt till det. Det borde väl vara bättre att visa den när den är uppgraderad och den nya hyran på plus 5-6000 är satt så dom får se hur det blir i verkligheten??  Hyran är nu 8122 och jag har sett att lediga uppgraderade 3:or samma kvadrat kostar runt 14000 i Larsberg. Helt sjukt. 

*****

Idag kommer sotaren. Förra året fick vi lite bannor för att vi hade eldat lite för färsk ved . Aja baja!! Det kan orsaka brand i skorstenen. Detta år kan han inte säga så för veden är torr och fin. Vi hade kapat ett par tallar som hade legat för kort tid för att hinna bli torra. Helst 2 årig ved sa sotaren, men minst 1 år ska den ligga. 

*****

En reaktion på ”Körde hårt

  1. Jassan 7 maj, 2019 / 07:17

    Tänk så många ”måsten” man har i sitt liv….
    Allt man inte får göra och bör göra osv…andra som bara kräver och kräver…blä

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.