Malins skyddsängel

Pappa sa alltid att i nästa liv skulle han bli en fiskmås för att dom var så fria och vackra.

När Malin råkade ut för fallskärmsolyckan då hon hängde upp och ner högt upp i ett träd med hela sin kroppstyngd på sin nacke som satt i en klyka på sned i 45 minuter innan räddningspersonal lyckades få ner henne utan att skada nacken ,  då tänkte hon att det var morfar som var hennes skyddsängel. Malin hade en otrolig tur som kom ur det hela utan några som helst men. Det var nog tack vare att en kille klättrade upp till henne och höll henne sällskap för det gjorde så ont att hon hade varit på väg ett par gånger att ge upp och släppa taget och i så fall slagit i backen från hög höjd.

Sen en gång till nu i år då hon kom hem från jobbet och kliver ut ur hissen på 8:e våningen och ser 2 killar som springer ner för trapporna. Malin bor högst upp. I nästa sekund får hon syn på att de hade börjat bryta upp hennes dörr. Hon tänker även denna gång att det var morfar som sa åt henne att gå hem istället för att gå och handla innan. Hade hon kommit några minuter senare så hade scenariot blivit ett helt annat för då hade dom varit inne i lägenheten och kriminella som känner sig trängda skiter i att det är en människa framför dom. Då hade hon troligen antingen blivit misshandlad eller nerstucken eller skjuten. å hade hon kommit ännu lite senare hade hennes hem varit förstört och grejer försvunna och katterna kanske borta.

Då bestämde hon sig för att göra ytterligare en tatuering ( hon har mååånga) och det skulle bli en fiskmås med en gloria som ska heta Bengt och symbolisera morfar. 

Idag var det dags. Hon hade beställt den hos en ny tatuerare som bara hade fått önskemålet ”mås med gloria , skyddsängel ” . Malins tatuerare har flyttat utomlands , så nu fick Vickan på Queendom Crew uppdraget och Malin blev väldigt nöjd . Den sitter på ena underarmens insida 20190522_155340

2 reaktioner på ”Malins skyddsängel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.