Ingen fästing igår

För första kvällen på länge hittade jag inte en enda fästing på  min Denniz ❤

  Hoppas hoppas att det verkligen fungerar med kokos, men det verkar ju så 🙂  . Han ser ju lite fet ut i pälsen just där, men det spelar ingen roll om han nu äntligen kan slippa alla dessa jäkla äckliga kryp i sin kropp. Jag har ju fått sanera honom på 5-10 fästingar varje kväll då han hoppar upp i mitt knä och lägger sig och spinner precis som han säger, PLOCKA BORT DOM FÖR DET KLIIIAR!!! Frontline hjälper bara en kort period och han blir inte fästingfri trots giftet, han får bara lite färre. 

*****

Igår blåste det mycket och var svinkallt så jag brydde mig inte om dammen. Idag har det mojnat och solen skiner från klarblå, så det blir utomhusjobb 🙂 

Trådalgerna sprider sig blixtsnabbt, men idag ska dom döööööö !!!!

Screenshot_20190531-080323_Gallery

*****

Vid din sida Jeanette förklarade väldigt bra idag i Expressen att hennes rörelse inte har ett skit med politik att göra utan enbart att hjälpa gamla hemlösa . Hennes pappa väljer nu att avgå ur styrelsen eftersom det läggs mer fokus hos folk på vad han röstar på ( SD ) än vad Vid din sida gör för de gamla. 

Nu har jag skickat sammanlagt 4900 kr till dom tack vare er snälla som köper mina hantverk . Det är ungefär vad det kostar dom att fylla på SL-kort till de gamla en månad så de kan åka och vila på buss eller tunnelbana , så tusen tack för att ni hjälper mig genom köp ❤ ❤ ❤ .

Jeanette är så otroligt tacksam för alla som volontärar eller  skänker ,och det talar hon om ofta, ofta och det är ju så att utan alla givare så skulle hon inte kunna driva detta och det vet hon om och därför överöser hon alla med ❤ och filmsnuttar. Nu kommer hon snart kunna utöka sin organisation till Malmö och Göteborg till att börja med och hon planerar att kunna starta ett ålderdomshem för dessa gamlingar plus att dom just nu håller på att renovera en stor lokal där dom ska ha öppet 5 dagar i veckan dit de kan komma och duscha, tvätta, äta, men tyvärr inte sova över. Så hon och hennes medhjälpande volontärer gör ett fantastiskt jobb och jag hoppas verkligen att Stefan Löfvén lyssnade och tänker vidta åtgärder . 

 

2 reaktioner på ”Ingen fästing igår

 1. Gunvor 31 maj, 2019 / 12:02

  SÅ MYCKET pengar du har knåpat ihop! Jag blir HELT imponerad! Det gör ju mycket åt de gamla med månadskort på SL och allt annat de kan få. Det är ju skit att folk har så många konstiga åsikter och bara häver ur sej dumheter utan tanke på konsekvenser det får.
  Så bra med kokosoljan. Den räcker ju längre också än Frontline! Hoppas det håller i sej!

  Gillad av 1 person

 2. Jassan 1 juni, 2019 / 10:12

  Oj? Det vore ju kanon om kokosoljan fungerade…då vill jag oxå testa det.
  Wow! Vad du har lyckats få in pengar…bra jobbat Lotta!!! Det blir ett bra teamwork när det gäller ideellt arbete om alla kan göra något.

  Hur gick det med utrotningen av trådalgerna? 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.