Vågar knappt tro det …än, men..

..I morse loggade jag in på min sida hos Mattson för att se om jag kunde få någon information . Förra veckan stod det ett avslutat ärende och ett pågående och så stod det noll aviseringar.

I morse stod det en avisering och noll pågående ärende och två avslutade ärenden.

Jag mejlade dom och frågade vart dom aviserade fakturan nånstans. Fick svar direkt att han behövde en adress till mig så han kunde skicka faktura på glasruta i innerdörr. Jag frågade om han inte kunde mejla fakturan. Fick svar att han hade sagt till ekonomiavd att göra det. Den kom och den var på bara glasrutan drygt 1400 kr. Kan detta vara möjligt? Ska vi klara oss ? Ja vi har ju inte fått något renoverat överhuvudtaget sen början på 90-talet så det vore konstigt om det hade blivit något. Men städningen trodde jag dom skulle slå ner på, men egentligen varför , för nu ska dom ju totalrenovera hela lägenheten så dom kan hyra ut den för 14000. Kan det vara så att detta var det sista vi hörde från dom?

Det stod ju att ärendet var avslutat, men jag mejlade dom i alla fall och sa att : Jag betalar fakturan direkt och så är mitt ärende avslutat, hälsn Lotta. Det har jag inte fått något svar på sen i morse så jag tolkar det som att jag inte är deras kund längre så då behöver han inte svara mig nåt mer.

Men jag kommer inte in på sidan något mer så  att jag kan se, så då är det nog över 😀  😀  TJOHOOOO!!!!!

*****

Idag har jag stickat på en liten bonusgrej till koftpojken och samtidigt vilat mina onda ben, så nu börjar jag bli återställd igen så gott det går. 

 

2 reaktioner på ”Vågar knappt tro det …än, men..

  1. Jassan 15 augusti, 2019 / 16:50

    Så bra att det ordnade sig för dig. 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.