Det händer…

…ju inte direkt nåt att skriva om egentligen. 

Emil skulle kommit och ätit kräftor tillsammans med sin far denna helg,men han blev sjuk så vi får göra ett nytt försök nästa helg.

*****

Imorron är det då dags för lägenhetstitt för Malin och vi hakar så klart på eftersom det är i våra hemtrakter och vi (jag) är nyfikna 😉  . Håll tummarna att hon får den om den är så fin som det ser ut på fotona. Foton kan ju vara rätt bra på att försköna. Det är en bostadsrätt så vi håller en tumme på att den inte far iväg i budgivning, men lägenheterna i det området har sålts för utgångsbud eller lägre så det finns hopp 🙂

*****

Nu har jag klippt lite rönnbärsklasar och fryst in till vinterns fåglar. Jag ska frysa in mer, men jag måste köpa flaskor så jag kan göra saft av svarta vinbär och krusbär som fyller halva frysen nu först. Det är något konstigt på undersidan på alla rönnbärsblad. Nån som vet  vad det är? 

*****

Vädret är fortsatt väldigt skönt med alldeles lagom temperatur på  runt 20 grader och så vill jag ha det åtminstone t o m september. Sen kan det få bli höst och mycket trattkantareller, om vi nu kommer fram i vår skog där det fortfarande ligger träd huller om buller.

 

En reaktion på ”Det händer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.