Nä, nu jäklar…

…skärpning!!! Tänk att det ska vara så jäkla svårt att komma tillbaks till lchf 100%

I helgen blev det lite av varje med fikabröd och pajskal , men nu har jag fått hem ett gäng lchftidningar som jag fick av Maggan . Tack för dom 🙂   Nu ska jag läsa och få receptinspiration har jag tänkt.  Jag avskyr att laga mat, så det underlättar inte direkt, men ingen annan än jag själv kan göra nåt åt min vilja att gå ner i vikt. Jag vet ju att mina knän och höft mår bättre av den kosten, så…SKÄRPNING!!! Jag skiter i att väga mig idag, för jag vet att jag har gått upp i helgen. Behöver bara tänka bulle och kaka så går jag upp 2 kg.

*****

Morgondimman låg över hagen och jag älskar vår utsikt som många nog fattat 😛   Egentligen skulle jag älska den ännu mer om det låg en sjö där. Det är gammal sjöbotten med mycket vass som växer så en gång i tiden  så fanns det vatten där. Nu bara vatten i diket. 

20190826_060102.jpg

 

*****

Nu är det 1,5 år kvar till Kalle går i pension och då vi ska köpa en Skotsk Hjorthund . Jag tog mig friheten att låna ett par foton på valpen Sir Gilroy  från Ann-Marie Morell som driver Kennel Cream Island på Gräddö tillsammans med Ebba Nilsson. De är oerhört seriösa och på något sätt ska vi nog lyckas få tag på en valp genom dom om dom inte har egen kull i mars 2021. På bilderna är Sir Gilroy 6 veckor . Han ska bli stooooor ❤   . Otroligt trevlig ras och jag längtar till dess. Varför vi väntar till Kalle går i pension är för att jag inte har körkort och jag vill kunna gå på valpkurs och mina bussar förmodligen inte tar mig direkt utan jag måste byta och ha mig . Å sen om jag fortfarande jobbar 2 förmiddagar i veckan då så finns ju Kalle hemma hos henne ( jag vill ha en tik) 

En av fem hjorthundar som vi fick komma och träffa hos dom för ett halvår sen. Jag ville”känna på ”rasen innan vi beslutade oss för vilken ras vi ville ha.

2 år tänkte jag då. Vad länge, men nu har det helt plötsligt gått ett halvår, så tiden går fort fast man längtar 🙂   Dessutom hinner vi spara ihop tillräckligt med pengar för att ha råd med en hund. Inköp, försäkring mm, kostar så det är bra att va ute i god tid 🙂

2 reaktioner på ”Nä, nu jäklar…

  1. Jassan 26 augusti, 2019 / 09:27

    Som alla säger till mig: ”skynda långsamt” så det gör inget Lotta att man ibland äter ”fel”.

    Åh, så kul att du har det att se fram emot….en egen vovve! 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.