Det kittlar…

…under plåstret så jag blir tokig haha. Får ju inte klia så jag trycker tills det ger sig för en stund. Igår hade jag rejält ont då bedövningen försvann, men idag kittlas det bara. Har ju sån där praktisk säng med motor som lyfter upp huvud och fotända och det var ju perfekt då jag måste sova med huvudet i högläge några nätter för att det inte ska bli knas och fult ärr. 

Jag funderade på hur många brott och operationer jag har gjort i mitt liv

  • Bröt nyckelbenet 2 eller 3 ggr när jag var liten
  • Bröt underarmen på 2 ställen när jag var typ 5 år (gips)
  • Spräckte foten i mellanstadiet (gips)
  • Åderbråck på högerbenet som resulterade i 21 snitt runt om med 2-3 stygn i varje snitt pga att det hade trasslat ihop sig så mycket där inne att dom inte kunde snitta i ljumske och nere vid ankeln och sen bara dra ut. Dom fick plocka ut bitvis och operationen tog 1 timme längre än beräknat. Så går det när läkaren inte tar en på allvar och lyssnar på patienten.
  • Opererade bort livmodern som hade växt samman med ändtarmen pga endometrioser som lagt sig mellan och stark smärta i flera år innan jag fick tag på rätt gynekolog som lyssnade.
  • axelbrott på 3 ställen plus avslitet muskelfäste. Metallplatta och 9 skruv. 
  • tvillingcysta hittades och båda äggstockarna opererades bort
  • axeln hade fått väldigt mycket benpålagringar och ny operation gjordes 1 timme längre än beräknad tid 
  • Basaliom på näsan opererades och skickades på analys.  Ja det var nog allt tror jag haha

En reaktion på ”Det kittlar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.