Jag hatar de äckliga j—arna !!!

Denniz tvättade sig väldigt mycket där bak  häromdagen och det såg ut som han blödde så Kalle fick lyfta upp honom så att jag kunde kolla ordentligt och precis i analöppningen satt en proppmätt äcklig fästing . Stackars Denniz. Där går väl i alla fall gränsen för vad som är OK!! Nåväl, den var så färdig att den lätt släppte då jag tog den med hushållspapper. 

Vi började ju äta vitlökskapslar efter tips från coachen och faktum är att inte en enda fästing har jag fått sen dess och inte Kalle heller. En kröp på mig efter skogen, men den fick döden dö och den hade inte bitit sig fast i alla fall tack o lov.

*****

Idag var jag till ny frissa för min ska föda en liten flicka vilken dag som helst. Hon var trevlig hon också och kunde klippa så nu är jag korthårigare än jag var i morse .

*****

Idag har det blåst halv orkan och jag var tvungen att sätta på mig reflexväst för första gången då jag gick till bussen. Jag vann ett väldigt smidigt reflexhängselbälte , som man lätt tar av och får plats i väskan då det hinner bli ljust då bussen landar i Norrtälje.

*****

Så blev Pontus när han blev klar

Igår sålde Malin 6 armband åt mig 🙂   Har fått betalt för 4 än så länge vilket blev 240 kr till Vid din sida 🙂  

*****

En reaktion på ”Jag hatar de äckliga j—arna !!!

  1. Jassan 22 oktober, 2019 / 22:39

    Ja fy skit vad äckliga de är de där fästingarna.
    Jahap, då var Pontus också klar. Bra jobbat.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.