Jag får inse

att min kropp inte grejar att jobba så mycket längre tyvärr. 

var-den-gamla-farmodern-för-tecknade-filmen-ryggskott-79283719

 

Nu har jag varit med på denna helg som igår var väldigt smärtsam då jag åkte på ryggskott hemma på morgonen , men så länge jag stod upp gick det ganska bra. Jag gjorde felet att sätta mig ner i 10 min för att äta min macka och ta en kopp kaffe, och jisses amalia vad ont det gjorde när jag skulle ställa mig upp, men efter en stund funkade det bättre. Gårdagen blev lång 9.30-20 , för alla kläder skulle delas upp i de som ville ha tillbaks det som inte blev sålt och de som skänkte vidare till välgörenhet och det var såååååå mycket kläder kvar. Man fick titta på lappen i varje plagg för att se om den var färgmarkerad vilket skulle tillbaks till ägaren. Jag tog hand om babykläder och barnkläder, så 3 bord proppfulla blev det och det tog mig 4 timmar att lägga i olika säckar markerad med inlämningsnummer. 

Flera andra plus Jenny och Carola hade mycket kvar då jag gick så dom höll säkert på ett par timmar till.

Jag hade bara sålt mina kläder för 165 kr och en virkad välgörenhetskasse för 100 kr tyvärr, så lite besviken är jag, men nu vet jag att hantverk inte var rätt plats att visa upp på en loppis. 

Kalle sa att jag måste nog börja inse att jag inte klarar av att jobba så där längre och det är nog tyvärr så sant som det är sagt. Min kropp är inte 40 år längre.  Men nu har jag provat på detta och kommer inte göra det igen. 

Idag blir det vila på min underbara massagemadrass med värme och stilla promenad för att få bort ryggskottet. 

Nu har jag gnällt färdigt 😉

*****

Idag vaknade vi till frost på marken BURR !! Så nu går snart dammfiskarna ner i djuphålet för att lägga sig i dvala. Måste ta upp filterpumpen innan dom somnar så jag inte skrämmer ihjäl dom när dom sover. 

*****

 

2 reaktioner på ”Jag får inse

  1. Jassan 28 oktober, 2019 / 09:10

    Du är ju i den situationen att du kan låta bli att jobba sådär. 😀

    Gilla

  2. lotta 28 oktober, 2019 / 11:30

    Jag vet, men jag vill kunna

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.