Dag 4

Ryggen är fortfarande väldigt skör och det smäller till vid minsta felrörelse, som att sätta sig på toa t ex. Jag går runt här hemma med käpp som hjälp att resa mig upp. Skulle jobbat igår, men det får vänta till imorgon mitt på dagen då jag har kommit igång. Morgonen är allra värst,men det blir lite bättre dag för dag. 

*****

Imorgon em ska Malin äntligen skriva klart och få nycklarna till sin lägenhet , så jag ska möta henne vid mäklaren och så tar vi en promenad dit för att kika ordentligt och Malin kan mäta och planera vad som ska med 🙂

*****

Då massage och värme känns bäst så kännas det bra att ha garn och virknål så nu håller jag på med en ny och denna gång blir det en åsna 😉  

20191029_212035

*****

Igår kväll snöade det och nu ligger det vitt på backen 😦

 

2 reaktioner på ”Dag 4

 1. Jassan 30 oktober, 2019 / 12:46

  Inte kul att ha ont.
  Men så häftig! En åsna! Jag älskar åsnor! 😀

  Gilla

 2. Gunvor 30 oktober, 2019 / 16:35

  Shit, jag läste i FB att du fått bältros! Det också + ryggskott!? Hur yttrar sej din bältros, man kan få det på många ställen har jag hört, värst om det sätter sej så det inte går att ha vissa plagg på sej! Hoppas dina krämpor går över!
  Själv går jag på en dunderkur med kortisontabletter mot gikt (av alla åkommor!) orsakat av vätskedrivande!
  Jättefina hantverk du gör men som du konstaterade att på loppis går det nog inte. Har du visat dina alster på ‘Norrtälje köp och sälj’-sajten?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.