Han fick namnet Jack

av en tjej i Colorado 🙂  Kvinnor och kanske någon man är medlemmar i Nussedukkegruppen och många visar sina färdiga dockor. Jag hade inget namn på Åsnan så det kom lite olika förslag, mest Ior, men det är ingen Ior för han har inte hängande öron och är inte blå. Men en tjej i Colorado sa att hon tyckte han hette Jack och så fick det bli 🙂

Jag blev väldigt nöjd över slutresultatet. Jag gav honom ett halsband för dels är det svårt att sy fast huvudet snyggt och dels tyckte jag han blev lite för mycket grå.

20191030_140304.jpg

20191030_140703.jpg

*****

Jag har haft ont ett par dagar i vänster sida bak, men det var inget jag tänkte direkt på eftersom jag alltid har ont. Men när jag ställde mig i duschen så brände det till på skinkan och jag tittade och fick se ett rött fält och trasig blåsa så jag misstänkte att jag fått Bältros igen. Fick tid hos doktorn på eftermiddagen och visst var det Bältros. 2 tabletter 3 ggr per dag i 7 dagar och Xylokainsalva mot smärtan . Jag frågade om det hade nån betydelse då jag ska operera näsan snart, men det spelade ingen roll alls . Ryggen är på bättringsvägen men fortfarande skör, men idag ska jag åka och städa på jobbet lite mitt på dagen för då är ryggen inte lika känslig som på morgonen. Städet är ju inte så betungande då lokalerna är så små och ingen är på plats så jag kan göra det i lugn och ro i min egen takt.

 

En reaktion på ”Han fick namnet Jack

  1. Jassan 31 oktober, 2019 / 08:47

    Söta Jack! 😀
    Ajdå, inge kul med bältros. 😦

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.