Höst

20191105_165706

Även om jag mår bättre på sommaren så är det ju lite mysigt med ljus inomhus 🙂

Carina kom i tisdags för sista chansen till svampplock onsdag. Det var superskönt väder igår så det blev en härlig skogspromenad med plock av stelfrusna trattisar. Det var bara knixa av dom. Det är nog den enda svampen man kan plocka i fruset tillstånd, bara man tar hand om dom direkt. 1,8 liter förvälld var ju en bra skörd. Vi var ute i 3 timmar och på hemvägen hade jag så ont i  höft och knän att jag rasade 2 ggr pga att jag knappt kunde lyfta benen, men som tur var landade jag med skallen först rätt ner i mjuk mossa 🙂  Jag har ju vanan inne på att rasa omkull. Min svampkorg gick sönder i ena handtaget så det blir väl till att antingen försöka laga det eller införskaffa en ny korg 

Nu har Carina åkt hem och jag fortsätter med min virkning. Fick en idé att försöka mig på en papegoja. Jag virkar och gör om, virkar och gör om till det blir som det ser ut inne i min tankebild 😉20191107_112206.jpg

En kvinna som beställde ett armband av mig hörde av sig när hon hade fått det. Hon ville beställa ett  armband + halsband. Jag har beställt hem pärlor till det nu 🙂

Jag har sålt 4 av mina trasdockor nu 😀  Jätteroligt !

*****

På måndag är det dags för nästa näsoperation. kul 

 

2 reaktioner på ”Höst

 1. Jassan 7 november, 2019 / 11:33

  Du borde virka några skydd till dig själv 😉
  Oj så söt Goja.
  Grattis till att du lyckas sälja dina alster.

  Gilla

  • lotta 7 november, 2019 / 11:43

   Jahaha jag borde nog virka en skyddsdräkt 😀 Tack och tack 🙂 Säljer man till välgörenhet så köper folk 😉

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.